KLOVN

MIN FAMILIE 3 - Når mamma eller pappa drikker.

Dramatisert dokumentar, 8-12 år.

Lengde: 21 min.

Bendik er 9 år og han er veldig glad i faren sin. Det er bare et problem,  pappaen til Bendik drikker for mye alkohol. Når faren gjør det, synes Bendik at faren oppfører seg som en klovn som ingen liker. Bendik kan ikke fordra pappaen sin når han er full.

I "Klovn" har filmskaperen brukt minner fra egen barndom til å fortelle en historie om en familie som later som ingenting og at alt er bra. I filmen møter du også barn som forteller hva de ville ha gjort dersom de hadde hatt en mamma eller pappa som drakk for mye alkohol.

SE FILMEN NÅ

Filmen kan streames gratis fra denne nettsiden. Du trenger da en visningsnøkkel. Den får du ved å fylle ut et skjema med et par spørsmål om hvordan og i hvilken sammenheng filmen skal brukes.

VERSJONERINGER:

 

"KLOVN" er del av et dokumentarprosjekt for barn om barn I Norge som lever i utfordrende hverdager. Det er laget to andre filmer i serien. En om barn i Norge som er pårørende til alvorlig syke og en om å oppleve fattigdom i Norge. Det er mulig å få visningsnøkkel til disse filmene også. Ta kontakt for mer informasjon.